Családtervezési tanácsadás

Családtervezési tanácsadás

Képzett szakembereink segítenek Önnek a családtervezésben. Részletes információk a fogamzásgátlásról, meddőségi kezelésekről és egyéb tervezési lehetőségekről. Legyenek kérdései, nálunk megtalálja a válaszokat.

Fogamzásgátlási tanácsadás

Az optimális fogamzásgátló módszer biztonságos, könnyen alkalmazható, hatása gyorsan felfüggeszthető, ha mégis terhesség alakul ki nincs magzatkárosító hatása. A legmegfelelőbb módszert kiválasztása céljából keresse kollégáinkat bizalommal.

Teherbeesési nehezítettség, meddőség kivizsgálás

Meddősségről akkor beszélünk, ha legalább egy évet követően, rendszeres, védekezés nélküli nemi együttlét ellenére sem jön létre terhesség. Ha korábban sosem jött létre megtermékenyülés akkor elsődleges, ellenkező esetben másodlagos meddőségről beszélünk. Teherbeesési nehezítettség esetén mindkét fél kivizsgálása szükséges.

Vetélések utáni kivizsgálás

A terhesség megszakadását a betöltött 24. terhességi hét előtt vetélésnek nevezzük. Becslések szerint a fogamzások 65-70%-a spontán vetéléssel végződik. A felismert és kiviselni kívánt terhességek mintegy 15-20%-a klinikailag észlelhető spontán vetéléssel fejeződik be. Két egymást követő vetélés vagy háromnál több vetélés esetén habituális vetélésről beszélünk, mely a hölgyek 1-4%-át érintheti. A vetélések kivizsgálása, kóroki szükségszerű lehet a későbbi sikertelen várandósságok megelőzésében.

Kapcsolódó áraink

  • Spirál felhelyezése
    25.000 HUF

    Várható időtartam: 15 perc

    Érzéstelenítés mellett végzett beavatkozás. Az eszköz felhelyezésének feltétele az egy éven belüli negatív méhnyakszűrési eredmény. A felhelyezés a menzesz 2-5. napján ajánlott. Az ár nem tartalmazza a méhen belüli eszközt. Az eszközökről történő tájékoztatás céljából keressen bizalommal - milleygyorgy@gmail.com vagy a 06 20 240 3135-ös telefonszámon!

Miben segíthetünk Önnek? Szolgáltatások

Irányelvünk, hogy szolgáltatásainkban benne kell legyen az a fajta segíteni akarás, amelyről az egészségügyi hivatásnak szólnia kell.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Nőgyógyászati megbetegedésével és tüneteivel kapcsolatban bátran forduljon hozzánk! Modern és barátságos környezetben várjuk Önt, biztonságos és diszkrét körülmények között.