Várandósgondozás

Várandósgondozás

Kövessük nyomon terhességét. Részletes információk a terhesgondozás menetéről, vizsgálatokról, táplálkozásról és egyéb fontos tényezőkről. Legyen képben a kis élet fejlődésével kapcsolatos összes tudnivalóval.

A fogantatástól a szülésig tartó időszak csodálatos, izgalmakkal teli élmény minden szülő számára. A várandósgondozás során havi rendszerességgel történik várandóssági tanácsadás, vizsgálat, melynek célja a fejlődő magzat és az édesanya egészségének megóvása, a rizikócsoportokba tartozó terhesek kiszűrése, a fokozott gondozást igénylő esetek ellátása.

Kapcsolódó áraink

 • Várandósság megállapítása
  30.000 HUF

  Várható időtartam: 15 perc

  Panaszmentesség esetén az időpontfoglalás legkorábban az utolsó menzeszhez képest hat héttel javasolt. Az ár nem tartalmazza az esetenként szükséges méhnyakszűrés árát (5.000 Ft.).

 • Várandósgondozás
  25.000 HUF

  Várható időtartam: 15 perc

  A fogantatástól a szülésig tartó időszak csodálatos, izgalmakkal teli élmény minden szülő számára. A várandósgondozás során havi rendszerességgel történik várandóssági tanácsadás, vizsgálat, melynek célja a fejlődő magzat és az édesanya egészségének megóvása.

Miben segíthetünk Önnek? Szolgáltatások

Irányelvünk, hogy szolgáltatásainkban benne kell legyen az a fajta segíteni akarás, amelyről az egészségügyi hivatásnak szólnia kell.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Nőgyógyászati megbetegedésével és tüneteivel kapcsolatban bátran forduljon hozzánk! Modern és barátságos környezetben várjuk Önt, biztonságos és diszkrét körülmények között.